top of page

Denne personvernerklæringen forklarer hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi trenger dem.

 

Daglig leder i ITsFun AS er behandlingsansvarlig for personopplysningene som blir samlet inn på denne nettsiden. Har du spørsmål etter å ha lest personvernerklæringen, ber vi deg om å ta kontakt på hei@itsfun.no
 

Hvilke personopplysninger som samles inn

 

Bruk av informasjonskapsler/cookies
Når du besøker ITsFun.no, samler vi inn informasjon om hvordan du bruker nettsidene våre ved hjelp av informasjonskaplser (også kalt cookies). Det er ikke mulig for oss å identifisere deg personlig ved hjelp av disse informasjonskapslene.

 

De fleste nettsider bruker informasjonskapsler slik som ITsFun.no. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på harddisken til din maskin og benyttes av nettleseren du besøker nettsider med. Informasjonskapslene gir oss informasjon blant annet om hvordan besøkende bruker nettsiden vår. Informasjon vi samler inn via slike informasjonskapsler inkluderer for eksempel hvilken IP-adresse du har, hvilken type nettleser du bruker, hvilken bredbåndsleverandør du har, hvilket operativsystem du bruker, og hvilket tidspunkt du besøkte ITsFun.no på. Ingen av disse opplysningene kan knyttes direkte til deg som person.
 

De fleste nettlesere er stilt inn på å godta informasjonskapsler automatisk. Du kan likevel selv velge å endre på innstillingene i nettleseren din dersom du ønsker det. Hvordan du gjør det er imidlertid forskjellig i de ulike nettleserne på markedet. Du kan besøke siden nettvett.no (https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/) for gode guider til hvordan du kan administrere bruk av informasjonskapsler i nettleseren din.
 

Opplysninger sendt på epost
Dersom du velger å kontakte oss via epost, enten ved å trykke på en epostlenke eller ved å skrive epostadressen vår inn direkte i epost-programmet du benytter, vil vi lagre opplysningene du sender i e-posten så lenge det er nødvendig for å kunne opprettholde kommunikasjonen og eventuelt kundeforholdet med deg. Vi gjør oppmerksom på at kommunikasjon over epost ikke er kryptert og fraråder deg fra å oppgi sensitive personopplysninger eller virksomhetskritisk informasjon.

 

Deling av personopplysninger med tredjeparter
Personopplysningene vi henter inn deles ikke med utenforstående tredjeparter. ITsFun AS har underleverandører på tjenester som har å gjøre med nettsiden, markedsføring og regnskap. Disse underleverandørene kan behandle personopplysninger på vegne av ITsFun AS, men ikke bruke dem til andre formål enn det som er nevnt i denne personvernerklæringen.

 

Rett til å begjære innsyn
Du har rett til å kreve innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, og hvordan de behandles. Dersom du ønsker mer informasjon om dette kan du kontakte oss på hei@itsfun.no

bottom of page